VISITA AL PARC DE LES OLORS

Visita guiada a càrrec de Pilar Comes Solé
El Parc de les Olors és una finca de 16.000 m2, situada a la Vall de Ros (Riells de Fai). La il·lusió de la Pilar Comes va convertir un paisatge abandonat, amb una riquesa de vegetació autòctona en una finca meravellosa on es barregen un munt d’olors i colors de plantes aromàtiques pròpies del país (Malves, fonoll, orengues, farigola, romaní…) Per fer realitat aquesta il·lusió van treballar de veritat. Netejant i condicionant les terres, recuperant llavors. Han treballat per crear una xarxa que en aquest moment s’ha estès més enllà de les nostres fronteres.
Per nosaltres va ser un dia en el qual vam estar en contacte amb la natura i vam aprendre moltes coses noves de les plantes que sovint utilitzem en el nostre dia a dia de manera rutinària.
La Pilar com a guia va ser amable i rigorosa en les seves explicacions tant per donar-nos informació sobre les propietats com explicant com fer-les servir i de manera eficaç.
I per acabar la visita vam prendre un vermut boníssim amb un “mojito” sense alcohol, unes xips de sàlvia, patés vegetals ….. Ah!! I també vam poder comprar a la botigueta: cervesa de romaní, herbes medicinals o cremes naturals per embellir-nos.

Neus Pérez Hernández

Assecador de flors

Botigueta de productes naturals

Casa – taller sostenible

 

Publicat a General