UNA MARE ENS DIU. El descans, el millor regal de l’estiu

Ja estem de vacances, és a dir, temps d’oci i de descans se’ns obre davant els nostres ulls, fins i tot per aquells que han de preparar els seus exàmens de repesca per al setembre. Aquí teniu algunes idees pràctiques per combinar repàs i descans:

1. Durant UN MES SENCER. TENIR VACANCES SENCERES, és a dir, NOMÉS, jugar amb els amics, anar a la piscina, tenir flexibilitat d’horaris, veure la televisió, anar al cinema, anar-se i llevar-se tard, descansar per reposar forces, però també, deixar enrere la tensió acumulada durant l’any.

2 . Després, BUSCAR RECURSOS. Si per exemple, s’ha suspès vàries assignatures, és perquè es necessita ajuda. Cal buscar/contractar un professor particular, perquè orienti i ensenyi.

3. Una vegada, que es comença a estudiar de nou durant l’estiu, és indispensable COMPTAR AMB UN HORARI. Una bona guia podria ser: durant el matí estudiar. Al migdia, es tanquen els llibres i a dinar…..!!!! A la tarda relax total, sortir amb els amics. Descans i estudis, combinació excel.lent per a un examen perfecte.

4. Cal evitar l’error de deixar-lo tot per a l’últim moment. LA PLANIFICACIÓ és la clau de l’èxit per a memoritzar dades, comprendre els extos, realitzar resums, fer exercicis i estudiar amb llibertat. És a dir, sense angoixa, ni presió.

Felices vacances d’estiu a totes les noies i nois.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.