Taller de cuina (24 març 2015)

Entrada compartida per ASSOCIACIÓ ESPAI FAMILIAR LA LLUNA BARBERÀ DEL VALLÈS

Potser era un taller massa poc atractiu pels infants que han pogut venir avui a La Lluna, potser :-)!!!
El que si que és cert és que tots han volgut ajudar en algun moment i, sobretot han volgut menjar el resultat ;-)!!!

Algun dels petits quan ha sentit Taller de Cuina, ha dit: I la farina, on és??? je je… El més divertit per ells és poder manipular, jugar, tastar, fer volar els aliments, rodolar,… El taller de pa, és un taller que agrada mooolt, moltíssim, però avui havíem volgut canviar i experimentar amb arrós, bròquil, coliflor, mongeta verda, tomàquets, pastanaga…. I, el resultat!!!!!!!!!!!!!! Hi ha hagut de tot: arrós cremat, molt de fum i l´alarma del centre cívic avisant de la cremada…. uix uix!!! Infants amb ganes de fer rodolar els tomàquets i, tot just després fer una queixalada…. mmm mmmm boníssims!! D´altres que tastaven el primer intent d´arrós amb aroma fumat 🙁 …. I, algun que tenia ganes de mama i anava tastant arrós i teteta :-)!!!
El resultat final: arrós blanc i verdures al vapor…. Primeres cullerades a La Lluna i, cap a casa, a acabar de sopar en família!!!
A més, aprofitant que la tarda convidava a sortir al pati i, buscar qui sap si un bassal o… potser un rierol que baixés d´alguna teulada…. els petits han corregut amunt i avall, i han sigut còmplices de les seves descobertes els uns amb els altres, còmplices de joc…. d´infància, d´experimentació i de voler descobrir per si sols tot alló que els hi ofereix el món, en els dies de pluja, en els dies de sol… en el seu dia a dia!!!!

Publicat a Notícies