S’obre el termini de presentació de sol·licituds de subvencions per a entitats 2020

Aquest 8 de juny s’ha publicat la convocatòria de subvencions per a la promoció de programes d’activitats en el municipi de Barberà del Vallès realitzats per a entitats sense finalitat de lucre per a l’any 2020, en els àmbits de l’equitat de gènere, el lleure infantil i l’atenció a la joventut, la promoció de la salut, la protecció i el benestar dels animals, l’atenció a la dependència, a les situacions en risc i a l’exclusió social, l’atenció a la gent gran, l’atenció a la població nouvinguda, la promoció cultural, la promoció d’activitats veïnals i la promoció del voluntariat.

Trobareu tota la documentació (ordenança, bases, convocatòria, annexos…) en el següent enllaç:

Concessió de subvencions per a la promoció de programes d’activitats realitzats per entitats sense finalitat de lucre

El termini de presentació de sol·licituds, finalitza el dia 28 de juny de 2020. Podeu presentar la documentació per 2 vies:

  • Via telemàtica:
    • Bé lliurant la instància genèrica adjuntant els annexos amb els camps de formulari emplenats des del mateix dispositiu informàtic o mòbil amb signatura digital.
    • O bé lliurant la instància genèrica adjuntant els annexos escanejats, prèviament emplenats i signats.
  • Via  presencial al Registre General de l’Ajuntament, ubicat l’Oficina d’Atenció Ciutadana, Pg. Doctor Moragas, 224 de Barberà del Vallès, sol·licitant cita prèvia per a l’atenció presencial que es concertarà a través del telèfon de l’Ajuntament 93 7297171 (extensions 135 i 286):
    • Lliurant la instància genèrica i adjuntant els annexos amb els camps de formulari emplenats i amb signatura a mà.
Publicat a Destacats Etiquetat amb: