REUNIÓ DEL PROJECTE “PORTAL D’ENTITATS DE BARBERÀ DEL VALLÈS” – Dimecres, 12 de desembre de 2007

El proper dimecres, 12 de desembre de 2007 a les 19’30 hores, a la Sala Celler de la Torre d’en Gorgs (c/Torre d’en Gorgs, 40), es realitzarà la darrera reunió de 2007 del Portal d’Entitats, on s’aprofitarà per fer balanç del seu funcionament i presentar les perspectives de treball pel 2008, al mateix temps s’obrirà un torn de paraules per recollir els suggeriments i les inquietuds dels i les assitents.

És per això, que des de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, es fa una crida a aquelles entitats que hi formen part, per tal de recollir un major número d’opinions. Cal confirmar l’assistència, trucant a la Regidoria de Participació Ciutadana, al 93 729 71 71 extensió 316, de dilluns a divendres, de 9’00h a 14’00h, o bé enviant un correu electrònic a susanamg@bdv.cat, especifiant el nom de l’entitat i les persones representants que hi assistiran.

Des de la presentació del Portal d’Entitats de Barberà del Vallès, a la nostra ciutat el passat 3 d’abril, moltes entitats s’han afegit al projecte. En l’actualitat hi formen part el cinquanta per cent de les associacions de Barberà del Vallès, ja sigui allotjant el seu web a l’espai virtual, o amb link de la seva pàgina, allotjades a altres dominis, en el directori. Amb les seves notícies, serveis, fòrums i activitats donen vida a aquest Portal.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.