Resultat de l’enquesta per a la creació del punt de Voluntariat a Barberà del Vallès

L’Ajuntament de Barberà del Vallès està avançant en la creació d’una xarxa de voluntariat ciutadana per tal d’enfortir el teixit associatiu i fomentar la participació.  Amb aquesta finalitat ha dut a terme un projecte de Diagnosi i Dinamització del Voluntariat i, ara, està  treballant en la creació d’un Punt de Voluntariat a partir d’un procés participatiu.

Aquest procés va tenir lloc mitjançant la realització de 2 grups de treball, un, en el marc de la II Jornada d’Associacionisme i Participació celebrada el passat 27 de setembre i l’altre, en el marc de la segona edició del Curs d’Iniciació al Voluntariat el passat 13 d’octubre. Per tal complementar la  feina desenvolupada, es va elaborar un qüestionari on line amb el pròposit de recollir les opinions de les entitats i d’altres agents involucrats del municipi.

La recollida d’opinions i respostes al qüestionari es va dur a  terme entre els dies 10 i 19 d’octubre de 2014 a través de la web Consensus Barberà.

A partir de les aportacions recollides, el futur Punt de Voluntariat es concep com un servei orientat a la promoció del voluntariat en el municipi disposant d’una borsa de voluntariat, de serveis d’assessorament i crides per part de les entitats.

Consulteu aquí els resultats de l’enquesta

Publicat a Destacats Etiquetat amb: