PROGRAMA MUNICIPAL DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA 2007

El Programa Municipal de Participació Ciutadana 2007, que recull les diferents actuacions que es duran terme des de la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, es va aprovar el passat 24 de gener de 2007 per junta de govern local.

Aquest programa està disponible a la web municipal, www.bdv.cat i està previst que es faci una presentació pública, oberta a tots els veïns i veïnes i a les entitats, durant els primers dies de febrer.

Les activitats que aquest any organitza la Regidoria de Participació Ciutadana, segueixen amb la línia de consolidar diferents activitats iniciades en els darrers anys: la Mostra d’Entitats, la Guia d’Entitats 2007, el Pla de Ciutat…, aquest any, es vol fer un nou pas, potenciant el treball amb les entitats i associacions ciutadanes, Pla de Foment de l’Associacionisme i un debat ambiciós del Pla de Ciutat: els futurs usos del Bosc de Can Gorgs, definits pels actuals i futurs usuaris i usuàries.

Juntament amb la presentació del Programa Municipal de Participació Ciutadana es presentarà també la Guia d’Entitats 2007, amb l’actualització de dades, la correcció d’errades i la incorporació de les noves entitats. Actualment a Barberà del Vallès, comptem amb més de 80 entitats i associacions. A tots i totes els/les assistents es lliurarà un exemplar d’aquesta nova guia.

La Guia d’Entitats 2007, es farà arribar, a principis de febrer, a totes les llars de la ciutat per tal que tota la població continuï disposant d’una informació de qualitat sobre les entitats de la ciutat.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.