PROGRAMA D’EMERGÈNCIA PER DONAR SUPORT A L’ALIMENTACIÓ INFANTIL

Creu Roja ha iniciat el Programa d’emergència de suport a l’alimentació infantil a les escoles catalanes que compta amb el finançament de la Fundació la Marató de TV3. Amb aquest programa la Institució vol fer front a la pobresa infantil, que a Catalunya ja afecta al 23,7% dels menors. Segons el 1r estudi de l’Observatori de la Vulnerabilitat de Creu Roja un 38% de les famílies enquestades no es poden permetre alimentar als seus fills amb carn o peix cada dos dies i el 25% no poden fer front al cost del menjador escolar. Amb aquest escenari i el fort impacte continuat de la crisi, els problemes de la infància es tornen en una emergència social a cobrir de forma prioritària. El projecte té un impacte directe a les famílies proporcionant un menjar complet al dia durant el període escolar. S’ assignat ajudes pel pagament del menjador escolar. A banda del finançament de la Fundació la Marató de TV3, Creu Roja ha destinat fons propis provinents del 55% de la quota dels nous socis captats durant la campanya de Zona CR realitzada durant els mesos d’octubre a desembre. La voluntat de la Institució és continuar incrementant el número d’infants beneficiaris.
En concret, des de l’assemblea local de Sabadell s’ha becat a un total de 22 infants de les poblacions de Sabadell, Sant Quirze, Barberà del V. i Badia del V.
De forma paral•lela aquest programa es reforça amb altres projectes específics de lluita contra la pobresa que ajuden a les famílies a cobrir altres necessitats com pot ser vestuari, material escolar o bé amb programes específics d’atenció a la infància i famílies amb fills.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.