Primera passejada històrica per Barberà

Entrada compartida per GRUP SENDERISTA BARBERÀ


El proper diumenge 17 d’octubre de 2010, a les 10 del matí, començarem el que pretén ser la primera passejada històrica per Barberà, organitzada conjuntament pel Casal Popular Tangram i l’Associació d’Història de Barberà del Vallès.

L’objectiu de la passejada és ben senzill: fer un recorregut a peu per Barberà, amb tots els beneficis que això comporta per la salut, per conèixer una mica millor alguns dels llocs emblemàtics de la nostra ciutat, des del punt de vista històric. I el més important, en bona companyia, ja que tothom hi està convidat.

Com que no és possible visitar tots els llocs que voldríem, hem escollit un recorregut suau, per tal que sigui accessible a persones de totes les edats, en el qual ens anirem aturant en alguns llocs emblemàtics per parlar de la història que els envolta, intentant fer una passejada per totes les èpoques històriques.

El punt de trobada i d’inici del recorregut serà l’aparcament de la Torre d’En Gorgs, a les 10 del matí. Seguirem cap a la plaça de la Vila, on es troba l’Ajuntament i l’església de Santa Maria. Seguirem fins a la Plaça de la Unitat, on parlarem del que aquesta va significar per Barberà. Ens acostarem fins al riu Ripoll, que serà el lloc on ens aturarem a fer un mos (porteu-vos l’esmorzar de casa). I des d’allà, anirem fins a l’església romànica, on acabarà el recorregut.

Participaran de les explicacions el Lluís Miñarro Martínez i la Maria Teresa Sánchez Costa, de l’Associació d’Història de Barberà, i algunes persones convidades, com: Carme Rifà, José Luís Villalba o Antonio Lobo.

Us hi esperem!

Publicat a Notícies