PRESENTAT A LES ENTITATS EL PROGRAMA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA 2012

El passat 9 de maig a les 7 de la tarda la Torre d’en Gorgs va acollir la presentació del Programa de Participació Ciutadana de Barberà del Vallès d’aquest any 2012, on van assistir una vintena d’entitats.

La benvinguda i presentació del Programa va anar a càrrec de la regidora de Programes Transversals i adjunta a Comunicació, Elvira Maza, que va agrair l’assistència i l’interès per conèixer els projectes i actuacions que conté aquest Programa. Uns d’ells donen continuïtat a la línia de treball encetada en els darrers anys i d’altres són nous. El motiu principal d’aquesta reunió va ser presentar totes les novetats que engloba aquest Programa de Participació Ciutadana.

La Regidora, Elvira Maza, va destacar que la Jornada d’Associacionisme i Participació i els cursos de formació per a entitats que s’oferiran, seran els centres d’atenció de l’àrea durant aquest any 2012. A més, la Regidora va obrir aquests projectes a les aportacions de les entitats amb un ampli torn d’intervencions.

El catàleg de formació presentat resta obert, fins la primera quinzena de juny, i esperem rebre aportacions de les entitats que no varen poder assistir a la reunió.

Cal recordar que la informació referent als propers cursos de formació per a entitats i la Jornada d’Associacionisme i Participació es farà arribar a les entitats convenientment, així com estarà disponible a la web municipal, www.bdv.cat.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.