Presentació del Portal d’Entitats de Barberà del Vallès, i de les pàgines web de les entitats.

El passat 3 d’abril a la Torre d’en Gorgs, es va realitzar la presentació del nou Portal d’Entitats de Barberà del Vallès, davant un gran nombre d’assistents.

Celestino Sánchez, 1r Tinent d’Alcalde de Participació Ciutadana va donar la benvinguda, i seguidament l’equip de Participació Ciutadana, va explicar el funcionament i utilitats d’aquest nou Portal d’entitats.

El protagonisme, va recaure en les entitats del grup pilot d’aquest projecte. Tres d’aquestes varen presentar les seves pàgines web: AMPA de l’IES Can Planes, AV de la Romànica, l’Associació d’Intercanvi sociocultural “El Baobab”. Per altre banda, la resta d’entitats d’aquest grup pilot, també varen mostrar les seves pàgines web, durant el refrigeri, i explicaven als i les assistents les seves experiències.

La representant del Centre per a la Participació Ciutadana de l’Organisme Autònom Flor de Maig de la Diputació de Barcelona, impulsor del projecte, i que no es va voler perdre aquesta presentació, va felicitar personalment a les entitats per la bona feina.

Fins el moment, 26 entitats de la ciutat, s’han afegit al projecte i estan treballant per crear un espai web personalitzat i que enllaça amb el Portal d’Entitats de Barberà del Vallès i amb el Portal Provincial de les entitats de Barcelona.

A finals del mes d’abril, es farà un nou curs per tal de formar noves entitats, que ja han mostrat el seu interès en afegir-se a aquest projecte, i puguin crear la seva pròpia pàgina web.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.