Pla de Ciutat 2007:Comencen els tallers de participació sobre el Futur del Bosc de Can Gorgs

Vine a dir-hi la teva!

La nova edició dels tallers del Pla de Ciutat comença el proper dilluns, 5 de març de 2007 a les 19 hores al Casal de Cultura amb una Xerrada sobre “Urbanisme i Participació” a càrrec de Carlos Verdaguer, expert en Urbanisme. A més, el Cap de Serveis Territorials de l’Ajuntament, Jordi Llonch, explicarà les característiques del Bosc de Can Gorgs i l’equip d’investigació del Postgrau de Participació i Desenvolupament Sostenible, al qual s’ha encarregat aquest projecte, explicarà com es pot fer per participar-hi. En Celestino Sánchez, Tinent d’Alcalde de Participació Ciutadana, clausurarà aquest acte.

A mateix temps i també al Casal de Cultura haurà un Contacontes fets per als nens i nenes dels CEIPS Elisa Badia i Can Serra, els quals han participat en dibuixar el futur d’aquest Bosc.

I de cara, els dies 15 i 17 de març es celebraran els tallers de participació propiament dits. Recordem que els tallers són reunions de veïns, veïnes i entitats, obertes a tothom, per reflexionar, debatre i elaborar propostes sobre un tema en concret.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.