OPERACIÓ ONADA DE FRED

Protecció Civil de la Generalitat manté en Prealerta el Pla Especial d’Emergències per a nevades a Catalunya NEUCAT per la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) que preveu l’inici d’un episodi de nevades a partir de demà al matí que pot afectar zones on aquest fenomen és poc habitual i produir afectacions.

Les nevades més importants es produiran la nit de divendres a dissabte i l’episodi de fred s’allargarà la sermana vinent amb una previsió de baixades molt acusades en els termòmetres des de la matinada de diumenge a dilluns.

Des de Creu Roja a Sabadell, en coordinació amb Serveis Socials de l’Ajuntament i Policía Local de Sabadell, s’activa aquest dispositiu per a persones sense llar, oferint un centre d’acollida temporal amb 10 llits, equipaments i serveis de dutxes, roba neta, sopar calent, kit de descans i esmorçar. Si es supera l’aforament, les persones usuàries s’allotjaràn a diferents pensions de la ciutat.

A més el dispositiu compta amb un vehicle que farà un recorregut per la ciutat i especialment als llocs on hi ha persones identificades sense llar i persones que viuen en infrahabitatges. Se’ls oferirà la possibilitat de pernoctar al centre d’acollida o si rebutgen el recurs, se’ls hi facilitarà mantes i sopar calent.
Aquest disposiu compta amb la col·laboració de l’Hotel Urpí i l’Establiment Pa Natural.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.