NOVES SESSIONS DE REFORÇ per a pàgines web d’entitats – 10, 17 i 24 de nov. 2009, al CEIP CAN SERRA.

Continuant amb la tasca del Portal d’entitats de Barberà del Vallès (entitats.bdv.cat) i per tal de que el màxim d’entitats us hi incorpeu i actualitzeu les vostres pàgines web, des de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, us oferim unes noves Sessions de reforç per a pàgines web d’entitats del Portal d’Entitats.

Aquestes sessions estan dirigides als i les representants d’entitats i es duran a terme 3 sessions de treball que es realitzaran a l’aula d’Informàtica del CEIP Can Serra, on es disposarà d’un ordinador per a cada participant. Recomanem que hi participeu a les sessions 2 persones per entitat que tinguin uns coneixements mínims d’informàtica (nivell d’usuari/a).

Dies: Dimarts, 10, 17 i 24 de novembre de 2009
Horari: De 18’00 a 20’00 hores
Lloc: CEIP Can Serra (Aula d’informàtica), c/ Abat Oliva, 17

Els i les que hi estigueu interessats/des, CONFIRMEU LA VOSTRA ASSISTÈNCIA, a través del “Contacta” del Portal d’Entitats (http://entitats.bdv.cat), o bé enviant un correu electrònic a participacio@bdv.cat .

RECORDEU, que per tal d’aprofitar les sessions, demanem que porteu, en suport digital (CD, DVD, memòria USB,…) la informació i/o fotografies que desitjeu possar a la vostra web. Les fotografies no poden ser superiors a 100KB.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.