Nova crida de voluntariat: Voluntariat per la llengua

Nova crida de voluntariat: Voluntariat per la llengua | Ajuntament de Barberà del Vallès

Des del Punt de Voluntariat estem buscant persones que vulguin participar en un projecte per fomentar l’ús social i oral del català.

El Voluntariat per la Llengua és una iniciativa del Servei Local de Català de Barberà i Voluntariat per la llengua. L’objectiu del programa és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d’aquesta llengua en contextos reals i de forma relaxada, per tal que a poc a poc agafin més confiança a l’hora de parlar-la i guanyin fluïdesa. A més es vol promoure entre el col·lectiu catalanoparlant la idea que no cal canviar de llengua per acollir millor les persones que arriben a casa nostra perquè moltes vegades són ells mateixos que ens demanen que els parlem en català.

A partir de persones voluntàries i aprenentes, es formen les parelles lingüístiques, que es troben 1 hora a la setmana per parlar i practicar el català. Les parelles lingüístiques funcionen de manera autònoma, és a dir, cada parella estableix a quina hora de la setmana es trobaran i, també, a quin lloc ho faran.

Si voleu ser voluntari o voluntària del “Voluntariat per la llengua” o rebre més informació sobre el projecte, contacteu amb nosaltres!

Podeu consultar aquesta i altres crides de voluntariat en el següent enllaç.

Publicat a Destacats Etiquetat amb: