Nou comunicat sobre els informes d’estrangeria de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya (11.05.2020)

El secretari general del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós, ha emès un nou comunicat en relació a la tramitació dels informes d’estrangeria en el context d’estat d’alarma.

El comunicat informa que el Servei d’elaboració i notificació d’informes d’estrangeria, competència de la Generalitat de Catalunya, ha reprès les seves tasques, en modalitat teletreball. D’aquesta manera es resoldran els expedients i es notificaran electrònicament en aquells casos en què la persona interessada hagi facilitat la seva adreça electrònica.

En el comunicat trobareu la informació relativa a diferents casuístiques en els tràmits dels informes d’estrangeria elaborats abans del 14 de març i com es procedeix a partir d’aquesta data.

Podeu consultar el comunicat aquí.

Recordem que per a més informació podeu contactar amb els serveis per a l’acollida de persones nouvingudes de l’Ajuntament de Barberà del Vallès en el telèfon 93 729 71 71 o enviar un correu a acollida@bdv.cat.

També podeu adreçar-vos al “Servei Info-Migració” de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, de la Generalitat de Catalunya, en els telèfons 93 270 12 30; 93 270 16 78 i 93 270 20 78 o a través del correu infomigracio@gencat.cat.

Publicat a Destacats Etiquetat amb: ,