Notícies setmanals del 3 de juny

Entrada compartida per CENTRE D’ESPLAI L’ESQUIROL

Bones esquirols!!! aquest dissabte 6 de juny sera l’antepenúltim dia de l’esplai, és a dir, que que estem a tres setmanes d’arribar a fi de curs!!, però encara com a cada setmana us portem les noves notícies de l’esplai l’esquirol:

Trocajove
L’últim dissabte els joves van anar a la Trocajove, és a dir, una trobada de tots els adolescents dels esplais que siguin part del MCECC, on és relacionen entre ells mitjaçant activitats i on aprenen valors. En definitiva, els nostres joves s’ho van passar d’allò més bé!

Casal d’Estiu


S’acaba el curs i arriba la caloreta i, amb aquest, el casal d’estiu de l’Esquirol. Les activitats que es faran seran d’ esplai 100%: excursions cada divendres, anirem a la piscina dues vegades per setmana, farem tallers, gimcanes i moltes coses més! 

Els monitors amb els que hi comptarem seran els mateixos monitors dels dissabtes a l’esplai, així que com a casa amb monitors i monitores que es passen l’any fent de monitors!

Aquest any, com el passat, el dividim en dues franges: Juny/Juliol i per altra banda al Setembre. La franja d’edat és dels 3 (nens nascuts al 2012) als 14 anys (al 2001) separats per grups d’edat. L’horari base serà de 9 a 13:30 amb opció d’acollida de 8 a 9.
Us adjuntem el calendari que conté el llistat de les 8 setmanes i el preu per setmana tenint en compte els festius i el dia, opcional, de festa major de Barberà.Les setmanes, tot i que comparteixen el centre d’interès, són independents. Això significa que  els nens es poden apuntar individualment a setmanes concretes. En el cas de la setmana 3 com podeu veure està marcat en taronja, significa que és opcional l’assistència donat que és festa major i molts de vosaltres potser teniu festa i voleu passar-la en família.

 

Les inscripcions són fins el 13 de Juny. Correu, no us quedeu sense places!


Colònies d’Estiu 

 Recordem a totes les famílies, inscrites a les colònies d’estiu, que aquest dissabte 6 s’haurà d’efectuar el segon i el tercer pagament.


Cal recordar que les inscripcions per a les colònies d’estiu encara continuen obertes i esteu a temps per poder-vos inscriure. Les colònies d’estiu coincideixen amb l’última activitat del curs, pensada per a nens i nenes de 4 fins a 17 anys. Els monitors organitzen un seguit d’activitats entorn a un centre d’interès, una temàtica sobre la qual tracten les gimcanes, tallers, jocs …Però les colònies no només estan pensades perquè els nens s’ho passin bé i gaudeixin sinó que també perquè assumeixin diferents valors, convisquin amb altres nens i nenes i s’apropin a la natura.

La casa de La Sala, la casa de colònies, està situada a la Vall de Lillet, és una important zona forestal del Prepirineu, prop del naixement del riu Llobregat. L’entorn geogràfic del Parc natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra de Catllaràs permeten oferir una proposta d’educació ambiental de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l’excursionisme. En aquesta casa comptarem amb bosc, piscina, uns grans exteriors i, en general, una casa molt bonica que ens permetrà gaudir al màxim d’aquesta estada.
Les colònies seran de 7 dies, sortirem el dilluns dia 22 de Juny i tornem el dia 28, diumenge. El transport el fem, tant a l’anada com a la tornada, en autocar, que ens recollirà i portarà de l’estació de la Renfe de Barberà fins a la mateixa casa, no havent de caminar res! 

El preu de les colònies, tot inclòs és de 240€.

 


 
També ja fa anys tenim la opció per als més petits de la casa (mínim 4 anys, edat d’inscripció a l’esplai), de fer l’estada en comptes de 7 dies de 3 dies donat que al ser més petits les colònies senceres se’ls poden fer llargues. El preu d’aquesta opció és de 100€ i s’ha de tenir en compte que l’arribada a la casa es fa mitjançant el transport vostre i la tornada és amb l’autocar amb tota la colònia sencera. Correu no us quedeu sense places!

Beques

Us comuniquem que el període de la sol·licitud de beques ha terminat i que estarem a la espera de resolucions. 

Publicat a Notícies