Notícies noves del dia 1 de novembre i 8 de novembre

Entrada compartida per CENTRE D’ESPLAI L’ESQUIROL

Bones esquirolets i esquiroletes! Us portem noves notícies aquesta setmana:

La castanyada, que va ser organitzada pels joves de l’Esplai, va anar bastant bé! I això que hi havia partit!!! Només dir que gràcies a tots per anar-hi! Aquí unes fotos!
El dia 1 de novembre NO HI HA ESPLAI!!! No hi serem ni a les 16:30 ni a les 18:30. Però no patiu. Tornarem el dia 8 de Novembre amb moltes coses per davant:

1. Els nens i nenes de grans i supergrans tindràn que venir a les 20:00 a l’Esplai a fer la seva gran activitat i on passaràn la nit junts! Cal que portin: el sopar, el sac de dormir, estoreta i roba de recanvi.

2. JA és hora de dir que ja s’apropen les colònies del primer trimestre!!! Seràn el dia 15 i 16 de Novembre. Així que les inscripcions es faran al dia 8 de novembre desprès de terminar les activitats, és a dir, a partir de les 18:30. Ja us anirem donant mes informació de les colònies més endavant.

3. També, volem informar-vos que el passat cap de setmana els monitors i monitores de l’Esplai vam marxar de formació amb altres monis de Zona11 i aviat ens reunirem amb els grups de la mateixa edat de nens i nenes per començar a organitzar la sortida, que com cada any realitzem amb la resta d’esplais.


4. Recordar que el dia 8 és l’ÚLTIM DIA de la recollida de documentació per a les beques.

Que necessitem per a demanar les beques?

Hi ha diferents casos:

  • Vaig demanar beca per a les colònies d’estiu 2014 i va ser concedida:
No has de portar cap documentació. Simplement dissabte parla amb qualsevol dels encarregats de beques per tal que tornem a validar la documentació ja entregada la primavera passada.
  • No vaig demanar beca per a les colònies d’estiu 2014:

No tenim obligació de fer la declaració de la renda:

El certificat de convivència (padró) que s’ha de demanar a l’ajuntament del lloc de residència i ha d’estar actualitzat.

Declaració de renda del 2013 de cada membre de la família major de 18 anys amb obtenció de rendiments econòmics: fotocòpia de la pàgina on es consignen els membres de la família, del full resum de rendiments i deduccions, i del document d’ingrés o devolució segellat per l’entitat bancària o la delegació d’Hisenda corresponent.

No tenim obligació de fer la declaració de la renda. S’ha de presentar una d’aquestes documentacions:

  • El certificat de convivència (padró) que s’ha de demanar a l’ajuntament del lloc de residència i ha d’estar actualitzat.
  • Informe social d’un professional de l’atenció social primària, on s’especifiqui la situació socioeconòmica.
  • Fotocòpia del full de salari o certificat d’ingressos de pensió de tots els membres de la unitat familiar en edat activitat.
  • En cas d’estar en situació d’atur a de no declarar ingressos, els membres de la família majors de 18 anys hauran de presentar una fotocòpia del document acreditatiu on diu si cobren prestació per desocupació o subsidi d’atur o no, com també la quantitat que perceben per aquests conceptes.


Publicat a Notícies