Lluita pel tercer institut a Barberà

Entrada compartida per AMPA ESCOLA CAN SERRA

832a15b9-9771-4c03-9f02-a59c1c424f80 b746251c-e2c5-4c81-81f3-5d42ca7800fd

Durant la diada de Sant Jordi, la Plataforma per una secundària de qualitat a Barberà del Vallès, serà present a la Plaça de l’Ajuntament per informar de la situació actual de l’ESO a la nostra ciutat i de les nostres reivindicacions. @secundariabdv #lalluitaeduca #BarberadelValles

 

Document informatiu de Serveis Territorials del Vallès Occidental (Departament d’Ensenyament) sobre les directrius a partir de les quals s’organitzarà el proper curs de 1r d’ESO a l’Institut Can Planas.

Document de la PLATAFORMA SECUNDÀRIA DE QUALITAT A BARBERÀ on es deixa constància per escrit dels punts que reclamen i pels quals lluiten.

CCOO: comunicat de denúncia de la manca de planificació a la Secundària de Barberà del Vallès.

Plataforma per una secundària de qualitat a Barberà del Vallès estrena portal a Facebook


Buenos días,  desde la Plataforma per una secundària de qualitat a Barberà del Vallès, creada para la lucha por la dignificación y remodelación del Can Planas así como la petición del tercer instituto en nuestra población, se ha convocado la primera manifestación que será el miércoles 27/1 a las 6:30 pm frente al ayuntamiento. Es importante la asistencia de toda la población y no únicamente padres y madres afectados, así que os pedimos máxima difusión. Os esperamos …


Desde la Plataforma Secundaria Bdv se ha convocado una asamblea para el próximo lunes 25 a las 18.00 en el auditorio Maria Feliu con el siguiente orden del dia:

  1. Organización de la comisión de trabajo de la Plataforma
  2. Consenso del redactado final de escritos a las AMPAS
  3. Preparación de la intervención en el Pleno del miércoles (portavoz, pancartas, difusión…)

La entrada Lluita pel tercer institut a Barberà aparece primero en AMPA Can Serra.

Publicat a Notícies