L’Esplai el Piolet celebra el dia de la Participació Infantil a Barberà – dissabte 19 d’abril de 2008, a les 12’00h a la Plaça de la Vila

Ja fa 5 anys que el Grup d’Esplai el Piolet té un projecte anomenat IASP(Infants amb Sensibilitat Política). Es tracta de que davant les eleccions municipals els infants de Barberà puguin dir la seva als alcaldables. Com a ciutadans i ciutadanes que són de la nostra ciutat, ja que no poden votar, defensen que han de poder opinar sobre el seu entorn més proper.

Degut a que es vol que aquests infants puguin dir la seva davant les coses que els afecten directament, l’Esplai el Piolet vol instaurar el DIA DE LA PARTICIPACIÓ INFANTIL A BARBERÀ. Aques serà el 21 d’abril, ja que l’any passat va ser en aquesta data quan es van realitzar les II jornades IASP.

Així que el 19 d’abril que és dissabte es celebrarà a la Plaça de la Vila el dia de la Participació Infantil. I que millor manera de fer-ho que amb una Marató de jocs al carrer. Seran 6 hores de jocs sense parar! De 12 a 18 hores. Hi pot participar tota la família. Ja podeu anar pensant jocs. A partir de les propostes de tots els participants s’aniran fent jocs de tota mena.

Participa el pròxim dissabte 19 d’abril a les 12 hores a la plaça de la Vila

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.