LES ENTITATS DE BARBERÀ AMB LES NOVES TECNOLOGIES: CURS SOBRE EL PORTAL D’ENTITATS DE BARBERÀ

L’objectiu de la formació és aprendre a publicar notícies i informació de l’agenda al web del portal d’entitats de Barberà.

La Regidoria de Participació Ciutadana amb la col·laboració del Punt Òmnia de la Fundació Barberà Promoció està realitzant durant aquest mes de juny, un total de tres sessions de treball (12, 14 i 19 de juny) amb l’objectiu que les entitats barberenques aprenguin a crear-se la seva web a través del Portal d’entitats de la nostra ciutat.

El primer dia es va comptar amb l’assistència de la regidora de Participació Ciutadana, Elvira Maza, que va ser l’encarregada d’inaugurar el curs i acompanyar als participants de les entitats en aquesta formació.

Amb aquesta iniciativa es pretén que les entitats de Barberà conèixer les tecnologies que els permet difondre les seves activitats i convocatòries a la resta de la ciutadania. A banda, activitats com aquesta serveixen per fer xarxa i comunicar-se entre elles, explicant i compartint tot el que fan amb la ciutadania.

Entitats.bdv.cat és l’espai a la xarxa de les associacions i entitats del municipi, una eina per tal que la ciutadania conegui de prop la realitat associativa de Barberà del Vallès, amb la finalitat de difondre l’oferta lúdica, cultural, social i esportiva de les entitats.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.