L’ENQUESTA DE SATISFACCIÓ CIUTADANA SOBRE L’ORDENANÇA DE CONVIVÈNCIA I CIVISME MOSTRA COM EL CIVISME ÉS COSA DE TOTS I DE TOTES

Un 60% de les persones que han contestat l’enquesta valora positivament la qualitat de vida de Barberà del Vallès.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha volgut fer una valoració del funcionament de l’Ordenança de Convivència i Civisme i, és per això que ha volgut conèixer l’opinió de la ciutadania a través d’una enquesta on line durant els darrers mesos de l’any passat. L’enquesta ha estat disponible durant un mes i mig a la web Consensus Barberà (www.consensus.cat/barbera).

Han estat 35 les persones que han contestat l’enquesta i, en concret, el 85,71% coneixen o han sentit parlar de l’Ordenança de Convivència i Civisme, en vigor des de l’1 de maig de 2010. És interessant la percepció que tenen les persones participants  sobre qui hi ha de fomentar el civisme i la convivència; el 22,34% apunta que és la ciutadania, el 21,28% diu que és l’Ajuntament, el 20,21% la família, el 20,21% diu que és la Polícia Local i el 15,96% restant, l’escola.

El Consensus és una eina de participació a través d’internet, desenvolupada per l’Institut Català de Tecnologia, el Consorci Localret i la Fundació Jaume Bofill i un grup d’ajuntaments de la província de Barcelona.

Publicat a Notícies