L’EIX TEMÀTIC DE LA II JORNADA D’ASSOCIACIONISME I PARTICIPACIÓ SERÀ “EL VOLUNTARIAT”

L’Ajuntament reunirà a associacions i ciutadania interessada en l’àmbit del voluntariat, amb l’objectiu de propiciar un espai de reflexió, debat i intercanvi sobre aquest tema.

El Programa Municipal de Participació Ciutadana ha organitzat la II Jornada d’Associacionisme i Participació, que es durà a terme dissabte, 27 de setembre de 2014 entre les 9.30 i les 14h al Teatre Municipal Cooperativa. Aquesta jornada és bianual i es fa en alternança amb la Mostra d’Entitats.

La jornada formativa, que comptarà amb l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, i amb la regidora de Programes Transversals i Adjunta a Comunicació, Elvira Maza, vol convertir-se en un punt de trobada on fomentar la col·laboració i el treball en xarxa entre les associacions i facilitar eines per enfortir el teixit associatiu i fomentar la participació ciutadana.

En aquesta II edició, que estarà centrada en el món de voluntariat, acollirà entre d’altres, taules rodones, xerrades i debats, amb els quals es vol fomentar el voluntariat, acostar-lo a les associacions de manera que estimuli la creació de projectes de caire voluntari, per així crear una xarxa de voluntariat ciutadà.

Consulta el programa i participa!

Publicat a Notícies