L’Ajuntament elabora una guia de “Consells pràctics per afrontar el confinament pel coronavirus”

Necessitem la teva ajuda i volem ajudar-te!

La guia Consells pràctics per afrontar el confinament pel coronavirus, elaborada pel Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana, conté un seguit de recomanacions i mesures davant la situació generada arran de la Covid-19. Es tracta d’una eina per reflexionar i orientar millor els nostres pensaments, emocions i comportaments, individuals i col·lectius, davant el confinament que estem vivint.

El document ens explica com entomar l’allau d’informació i fer-ne una bona lectura d’aquesta, evitant els rumors i consultant únicament canals d’informació́ oficials o contrastats, i proposa una sèrie d’enllaços al respecte. També podreu consultar què cal fer si es va a comprar, si tens infants, animals de companyia, o si tens persones contagiades al teu càrrec. La guia ens adreça consells per poder tenir una bona convivència a casa, ja que durant aquests dies hem de conviure moltes hores amb altres persones i és més important que mai saber gestionar aquesta situació.

Un altre dels principals neguits de la ciutadania aquest dies, que ens veiem en confinament a casa, segurament sigui com deixar de pensar constantment en el coronavirus. La guia també ofereix pautes de com deixar de fer-ho.

Per últim, el document contempla una relació d’enllaços, de diferents propostes gratuïtes d’oci, un factor molt important per superar la situació que estem vivint i que ajuda a reduir l’angoixa i mantenir la por a ratlla.

Tal com conclou la guia… No deixis de tenir i pensar en projectes!

Publicat a Destacats Etiquetat amb: ,