L’activitat “Fem el Currículum Vitae ” per a dones nouvingudes a la Torre d’en Gorgs

L’Oficina de Convivència i Participació Ciutadana i la Fundació Barberà Promoció van organitzar un taller pràctic sobre la realització del currículum vitae adreçat a dones nouvingudes, el passat 27 de febrer a la Torre d’en Gorgs.

El taller es va realitzar en una aula equipada amb ordinadors, hi van participar 8 dones, les quals van disposar d’un ordinador per a cadascuna podent així familiaritzar-se també amb l’ús de l’ordinador.

En el taller es van recordar els conceptes teòrics del desenvolupament del currículum, treballats prèviament a la formació de Coneixements Laborals, i posteriorment les dones participants van poder elaborar el seu propi currículum vitae. L’activitat va permetre compartir i reflexionar sobre les competències i l’experiència laboral que es pot adquirir al llarg de la vida.

Aquesta activitat dóna continuïtat a la formació realitzada el passat mes de novembre de Coneixements Laborals (mòdul B del circuit d’acollida). Aquesta formació dissenyada des del Servei de Primera Acollida de Persones Nouvingudes de l’Ajuntament té com a finalitat el desenvolupament integral de les persones nouvingudes en la societat d’acollida i l’assoliment de l’autonomia individual.

Publicat a Destacats Etiquetat amb: