La UE BARBERÀ, ascendeix a Copa Catalunya

No ha estat fins a l’acabament del període d’inscripcions, el passat 10 de juliol, quan l’UE Barberà, ha pogut confirmar de forma definitiva l’ascens de categoria a Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català.

La classificació final obtinguda en les fases d’ascens, ha estat definitiva, per assolir el major èxit en la història del club.

Per primera vegada en els seus gairebé quaranta anys d’història, podrà competir amb els millors club de Catalunya, en una categoria exigent, on a priori, l’UE Barberà, partirà amb novetats des de la banqueta.

La baixa de l’entrenador barberenc, Manel Blanco, fitxat per l’UE Sant Cugat, s’ha cobert amb l’arribada de José Luís Aranda, procedent del CN Sabadell.

El bloc de jugadors de la passada temporada, segueix majoritàriament, amb la incorporació de Màxim Castellanos de l’equip Sènior B, de l’UE Barberà. Encara que s’està treballant per poder reforçar l’equip convenientment.

La temporada 2006/7, ha finalitzat de manera reeixida, doncs a l’ascens de categoria del Sènior Masculí A, cal sumar que l’equip Sènior B, ha mantingut la categoria en 2a Catalana.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.