La Secretaria d’Estat de Migracions del Govern d’Espanya prorroga durant 6 mesos automàticament les autoritzacions de residència i treball de persones estrangeres

Aquest dijous 20 de maig, s’ha publicat al Butlletí Oficial de l’Estat una Ordre Ministerial per la qual queden prorrogades automàticament i amb una vigència de sis mesos a partir de l’aixecament de l’estat d’alarma, totes les autoritzacions de residència i/o treball que caduquin durant aquest període.

Segons la nota de premsa emesa pel Ministeri d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, que podeu consultar aquí, aquesta mesura pretén acabar amb la inseguretat jurídica que la situació actual causa a les persones estrangeres que resideixen i treballen a Espanya i evitar així que puguin trobar-se en situació d’irregularitat sobrevinguda.

La pròrroga automàtica s’iniciarà al dia següent de la caducitat de l’autorització.

Aquesta norma regula també altres targetes com llarga durada, visats, estances menors de 90 dies, entre d’altres. També altres casuístiques com retorn o entrada a territori espanyol o absències al territori per impossibilitat de retorn.  Podeu consultar la informació complerta aquí.

Publicat a Destacats Etiquetat amb: ,