La fotografia “Blauets del Ripoll” de Xavier Albiac, guanya el concurs fotogràfic del Vallès Natural convocat pel Consell Comarcal

Entrada compartida per GRUP SENDERISTA BARBERÀ

La imatge “Blauets del Ripoll” de Xavier Albiac, ha rebut el premi a la millor fotografia del concurs fotogràfic del Vallès Natural convocat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquesta imatge ha estat la millor valorada pel jurat en aquesta setena edició del concurs, un certamen que vol que vol donar a conèixer l’entorn natural de la comarca i vol sensibilitzar sobre la conservació del medi. Els premis es van lliurar ahir al vespre en un acte celebrat al Consell Comarcal, que va comptar amb la presència del president del Consell, Antoni Rebolleda; la presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Olga Olivé i el conseller delegat del Vallès Natural, Isaac Albert, a més de membres del jurat del concurs.

En la categoria de millor fotografia el jurat també ha decidit atorgar dues mencions especials a les fotografies “El darrer camp de roselles”, l’autor de la qual és José Loyo Gallegos i “Pujant a la Mola per la Missa del Gall”, de Manuel Soria Guerrero.

El premi a la millor fotografia de paisatge s’ha atorgat a la fotografia titulada “La bellesa congelada-Oliveres de Cal Ferrer Xacó ” de la qual és Miquel Vivet Martínez. I el premi a la millor fotografia de flora i fauna recau en la fotografia titulada “Falguera” presentada per Miquel Badia Perpinyà. En aquesta mateixa categoria el jurat ha atorgat una menció especial a la fotografia “Portes de l’infern” l’autor de la qual és Francesc Casarramona Cases. Finalment, el premi a la millor fotografia de patrimoni arquitectònic i cultural s’atorga a la fotografia titulada “Foc de nit ” de Cèsar Pasadas Salazar. .

Aquest any, el premi especial a la fotografia més votada, ha estat per la fotografia “Papilio machaon”, presentada per Joan Francesc Trullàs Ubach.

El jurat del 7è Concurs Fotogràfic del Vallès Natural ha estat integrat per Francesc Muntada i Iñaki Relanzón, fotògrafs professionals de naturalesa que han realitzat reportatges nacionals i internacionals i han publicat en mitjans com la revista National Geographic, Altaïr o Descobrir Catalunya, entre altres.

Publicat a Notícies