Jornada de la Xarxa de Ciutats i Pobles per a la Mediació i la Convivència

Els passats 13 i 14 de desembre de 2010 es va dur a terme a la Universidad Carlos III de Madrid la Jornada de Mediació de la Xarxa de Ciutats Mediadores, on el Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès hi va ser present.

La Xarxa de Ciutats i Pobles per a la Mediació i Convivència Ciutadana aposta per a la gestió positiva dels conflictes de convivència entre les persones. Aquesta xarxa fóu constituïda per 30 ciutats d’arreu de l’Estat, entre elles la nostra, el mes de juliol de 2009 a Sitges. Actualment, la presidència de la Xarxa recau a l’Ayuntamiento de Getafe.

La trobada d’enguany va aplegar regidors/es, alcaldes/sses i tècnics mediadors/res i va servir per intercanviar experiències entre municipis i avançar en l’aprenentatge de com ajudar als veïns i veïnes a viure d’una manera més profitosa i pacífica. El Director del Servei Municipal de Mediació de Barberà del Vallès, Javier Wilhelm, va parlar a la conferència inaugural sobre el desenvolupament de la mediació ciutadana als municipis espanyols.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.