Jocs d´aigua i rialles (22/07/2015)

Entrada compartida per ASSOCIACIÓ ESPAI FAMILIAR LA LLUNA BARBERÀ DEL VALLÈS

Avui per variar una mica, però tenint en compte les temperatures tan altes que fa aquest mes de juliol….. Hem preparat jocs d´aigua una mica diferents als altres dies !

Us atreviu a agafar una ampolla plena d´aigua i caminar amb ella a sobre del cap?? …… I si aquesta està plena de forats?? (Aquesta ha sigut la proposta estrella de la tarda smile emoticon Cadascú ho feia servir d´una manera ben diferent… però ha estat genial veure innovar a cadascun d´ells i, veure córrer pel pati als petits i no tan petits amb una ampolla al cap plena d´aigua que sortia per tots costats 
I…. intentar fer punteria i netejar el nas brut del Sol amb un esprai d´aigua?? O potser… remullar-nos uns als altres o un mateix, amb les esponges ben remullades? ….
També hi havia espai pels més artistes i, és que els glaçons també poden ser colors perfectes per pintar-nos la pell, o, potser el terra o potser colors (glaçons) perfectes per passar de nou a estat líquid…..
Així ha anat passant la tarda amb les diferents propostes d´aigua… fins que el Berenar Cooperatiu ha aparegut a la taula!! S´ha fet el silenci i… tothom a gaudir de la fruiteta bona de l´estiu !!

Nos us perdeu aquestes imatges!!

Publicat a Notícies