Inauguració de l’exposició “Gràcies. Fem un bon equip”

El dijous 10 de desembre (Dia Internacional dels Drets Humans), a les 19’00 hores el Regidor de Ciutadania i Civisme, el Sr. Joan Josep Lázaro va inaugurar l’exposició “Gràcies. Fem un bon equip”, exposició itinerant sobre civisme, organitzada per l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona. El Sr. Lázaro va agrair l’assistència a la inauguració a la trentena de ciutadans i ciutadanes de Barberà del Vallès i es va referir a la importància del compromís de tota la ciutadania i de la seva participació activa per aconseguir una bona convivència en el nostre municipi, destacant l’ampli teixit associatiu com a punt clau en l’impuls d’actituds cíviques.

El Regidor també va explicar la feina que s’està desenvolupant des de la Regidoria de Ciutadania i Civisme, fent referència al Pla de Convivència i Civisme de Barberà del Vallès, aprovat pel Ple municipal el passat mes de novembre, on es destaquen les línies estratègiques que cal promoure per avançar cap a una cultura cívica i aconseguir canvis d’actituds a través de la conscienciació i la coresponsabilitat.

Un cop finalitzada la seva intervenció una representant de la Diputació de Barcelona va fer una visita guiada a l’exposició, formada per set estructures triangulars cada una de les quals acull elements visuals i de reflexió sobre temes tan propers com el reciclatge, la convivència als espais públics, la neteja, el soroll, la tinença responsable d’animals de companyia, la mobilitat i finalitzant amb una estructura on els visitants poden accedir a un joc interactiu sobre civisme i visualitzar mitjançant un televisor les diferents opinions sobre la temàtica de personatges coneguts i anònims.

L’exposició “Gràcies.Fem un bon equip” estarà oberta fins el dia 27 de desembre de 2009 a la Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de dilluns a divendres de 16 a 20’30 hores.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.