I Diada de l’Ateneu Abril i 3r Mercat d’Intercanvi

L’any 2004 diverses entitats i persones de la ciutat van encetar un projecte associatiu intergeneracional, que va donar lloc a l’Ateneu Tangram.

Un cop passat un temps des de l’inici del projecte, varem iniciar un procés de revisió del model, per tal d’adequar-lo a les voluntats i interessos de les entitats i persones que el formaven. Així és com després d’un llarg procés participatiu, el passat desembre varem decidir fer alguns canvis. Així és com l’Ateneu Tangram passa a dir-se Ateneu Abril, nom amb trets identificats amb el republicanisme, esperit que compartim.

L’Ateneu Abril continuarà la feina iniciada pel seu predecessor Tangram orientada a oferir un espai de reflexió, crítica i lliurepensament des d’on participar a la vida de la ciutat, incidint en tot allò que considerem millorable per tal de fer una ciutat més amable i orientada als seus ciutadans i ciutadanes.

L’Ateneu Abril el composen, a més de persones a títol individual, les entitats:
– Esplai El Piolet
– Casal de Joves Obriu Pas
– Casal Popular Tangram
I s’espera la propera incorporació de la Cooperativa de Consum Responsable de Barberà.

Considerem que el naixement d’una entitat que treballi per una millor ciutat sempre és motiu de celebració, per això hem organitzat la I Diada de l’Ateneu Abril, tot un dia d’activitats al carrer organitzades per les entitats que formen l’Ateneu.

La I Diada de l’Ateneu Abril es realitzarà el proper 7 de juny a la Plaça de la Vila.

Durant tot el matí tindrem instal·lada una carpa informativa, i realitzarem el 3r Mercat d’Intercanvi. A la tarda farem jocs al carrer i un tastet de productes ecològics.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.