GRAN PARTICIPACIÓ EN EL CURS “LA GESTIÓ DE LA CONVIVÈNCIA A LES COMUNITATS DE VEÏNS I VEÏNES”

Una vintena de comunitats de veïns i veïnes i 8 associacions de la ciutat van participar al curs “La gestió de la convivència a les comunitats de veïns i veïnes”.

El curs, impartit des de la Diputació de Barcelona, va informar de la normativa que regula la vida en comú de les persones que habiten en un edifici:
La Llei de la Propietat Horitzontal

El centre cívic de Ca n’Amiguet va acollir dimarts a la tarda, una nova edició del curs “La gestió de la convivència a les comunitats de veïns i veïnes”, organitzat des de la Diputació de Barcelona.

A la sessió, presentada per la regidora de Programes Transversals i Adjunta a Comunicació, Elvira Maza, van assistir una quarentena de persones, entre representants de comunitats de veïnes i veïnes i d’associacions de la ciutat.

Des del Pla de Barris La Romànica es va prioritzar l’assistència a aquest curs per part de les comunitats de propietaris del barri que tenen previst una propera millora en els seus habitatges.

L’objectiu d’aquest curs es difondre el marc legal sota el qual es desenvolupen les comunitats de veïns i veïnes: la Llei de Propietat Horitzontal. A més, es va recomanar la conveniència de crear un Reglament de Règim Interior de la comunitat, que regula la vida en comú entre totes les persones que habiten en un edifici, siguin propietàries o llogateres i estableix normes comunes sobre aquells aspectes que poden alterar la convivència com ara la neteja, els sorolls, les escombraries o l’us d’espais comunitaris.

Des del Programa Municipal de Civisme es va incidir en la conveniència d’utilitzar el Servei de Mediació i Convivència que hi ha a la ciutat, el qual ofereix una atenció i una ajuda per resoldre els problemes que es puguin tenir a les comunitats.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.