Gran èxit de participació al taller sobre el barri de La Romànica

El Centre Cívic Ca n’Amiguet ha estat escenari aquest cap de setmana d’un centre de trobada de molts veïns i veïnes que han volgut assistir al Taller de Participació sobre el barri de La Romànica. Es tracta d’un debat, on han assistit més de 70 persones que es van inscriure’s per donar el seu punt de vista i fer arribar les seves propostes per a l’elaboració del projecte de remodelació del barri de La Romànica.

Aquest projecte, en el qual està treballant l’Ajuntament de Barberà del Vallès, es presentarà a la convocatòria d’ajuts de la Llei de Barris de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un projecte que vol recollir la millora dels equipaments i la infraestructura del barri, amb accions com la rehabilitació dels edificis, supressió de barreres arquitectòniques, millora de l’espai públic, d’entre d’altres de caire més social.

Per aquest motiu, el consistori barberenc, mitjançant la regidoria de Participació Ciutadana, va voler reunir a tots els veïns i veïnes així com associacions del barri, perquè poguessin fer les seves propostes sobre quines són les actuacions que ells consideren més oportunes.

La inauguració del taller va anar a càrrec de l’Alcaldessa de Barberà del Vallès que va donar pas a la presentació de la proposta, d’avantprojecte, d’intervenció integral al barri de La Romànica, a càrrec de dos representats de l’equip redactor i consultor del projecte de remodelació del barri de la Diputació de Barcelona, Ferran Pont i Carles Feiner.

Seguidament es va donar pas a Begoña Oltra, membre de la consultora de INDIC, Iniciatives i dinàmiques comunitàries i assessora de la Diputació de Barcelona, qui va explicar la metodologia de treball que es portaria a terme durant el taller. Es tractava de realitzar diversos grups de treball els quals elaborarien conjuntament unes proposta, per més tard posar-les en comú i realitzar unes conclusions.

La clausura del taller va anar a càrrec del Tinent d’Alcalde de Participació Ciutadana del Ajuntament de Barberà del Vallès, Celestino Sánchez qui va fer una valoració molt positiva del debat i de les propostes dels diversos grups de treball.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.