ES REALITZA LA PRESENTACIÓ DE LA VIII MOSTRA D’ENTITATS

La VIII Mostra d’Entitats se celebrarà els dies 15 i 16 d’octubre.

El passat 27 de juliol, la Torre d’en Gorgs va acollir la reunió de presentació de la VIII Mostra d’Entitats. A l’acte, van assistir més d’una vintena d’entitats de la ciutat, que van aportar la seva experiència d’anys anteriors per dissenyar aquesta nova trobada que se celebrarà els dies 15 i 16 d’octubre.

Les dates de celebració de la VIII Mostra d’Entitats es van aprovar a la Junta de Govern Local que es va realitzar el passat 26 de juliol. Novament, la Mostra es realitzarà a la plaça de la Vila, on s’ubicaran les carpes de les entitats que hi participaran. Com a novetat, cal destacar la ubicació de l’Espai de Xerrades, que en aquesta vuitena edició estarà a l’avinguda Generalitat, entre el passeig Doctor Moragas i el carrer Enric Granados.

Com en les edicions anteriors, la Mostra d’Entitats de Barberà del Vallès, es continuarà dissenyant a partir de les propostes i activitats de les entitats, i amb l’objectiu de continuar potenciant que la població conegui el ventall d’associacions existents i consolidar la Mostra com un espai obert a la relació i comunicació entre entitats.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.