Ens visiten la Rosa i la Sandra de La Petita Font!! I jocs d´aigua per gaudir i refrescar-nos!! (08/07/2015)

Entrada compartida per ASSOCIACIÓ ESPAI FAMILIAR LA LLUNA BARBERÀ DEL VALLÈS

Aquesta tarda hem seguit gaudint de diferents racons i propostes d´aigua i, és que sembla ser que aquest juliol ha arribat amb força i fa tanta calor que petits i grans necessitem refrescar-nos!!!

Avui abans de començar amb les diferents propostes, hem estat explicant una mica el tarannà de la Lluna, recordant a les famílies que ja fa temps són usuàries i a les famílies que acabaven d´aterrar quin és l´objectiu de l´Espai i, com hauria de fluir tot plegat!! A més, els llunetes més grans també han pogut estar atents a algunes premises més adreçades als infants concretament….
I després cadascú ha pogut gaudir amb els espais d´aigua, racons de sorra i experimentació o simplement explorant sol o acompanyat tot alló que amaga l´espai exterior…. Ells marquen el seu ritme, les seves necessitats, interessos i els adults acompanyem aquest saber fer amb respecte i amor… sempre tenint clar quins són els límits!!!
Hi havia famílies però que tenien ganes de conéixer i escoltar el que explicaven la Sandra i la Rosa. Elles han vingut a presentar el seu projecte La Petita Font. Una alternativa a l´escola bressol i escola infantil, amb un tarannà respectuós i amorós vers els infants i el ritme que cadascun d´ells té com a persona única. I és que cada vegada més sorgeixen projectes fruit del voler canviar la manera de fer, de voler fluir amb els infants d´una manera respectuosa i, sobretot, respectant els diferents ritmes que cada infant té com a individu….
Així ha anat passant la tarda de La Lluna, jugant, aprenen, fluint, compartint….
Aquí teniu més imatges ben fresquetes!!
Publicat a Notícies