El Punt de Voluntariat de Barberà cerca persones que col·laborin en el projecte Parlem i descobrim Barberà

image001El Punt de Voluntariat de Barberà del Vallès està cercant persones que vulguin participar com a voluntàries o usuàries en el projecte Parlem i descobrim Barberà.

Parlem i descobrim Barberà es un projecte de l’SCAI, el Servei Ciutadà d’Acolliment a l’Immigrant, que té l’objectiu d’oferir un reforç individualitzat en l’aprentatge de la llengua castellana i el coneixement de Barberà del Vallès a les persones nouvingudes.

Consisteix en trobades setmanals on la persona voluntària i la nouvinguda es trobaran en diferents punts de la ciutat i aniran descobrint diversos llocs d’interès del municipi.

Les persones que vulguin col·laborar amb el Parlem i descobrim Barberà o rebre més informació sobre el projecte, poden contactar amb el Punt de Voluntariat de Barberà del Vallès.

El Punt de Voluntariat està situat a l’oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament (Passeig Doctor Moragas, 224, Barberà del Vallès) i ofereix servei els dijous, de 16h a 19h. Es recomana demanar cita prèvia trucant al telèfon 937297171 o a través del correu electrònic voluntariat@bdv.cat.

Publicat a Destacats