Dia Internacional del Voluntariat a Barberà del Vallès

El dilluns 3 de desembre a les 18.30h es va celebrar l’acte de reconeixement a les persones voluntàries de Barberà del Vallès. Aquest acte, celebrat a la Sala Celler de la Torre d’en Gorgs, va comptar amb la presència d’una cinquantena de persones voluntàries i representants d’entitats sense ànim de lucre del municipi.

L’Alcaldessa, Sílvia Fuster Alay, va donar la benvinguda i va fer la presentació institucional de l’acte, agraint i destacant la tasca solidària que realitzen les entitats i les persones voluntàries de Barberà.

A continuació, el Servei Ciutadà d’Acolliment a Immigrants (SCAI), l’AMPA de l’Institut Can Planas, l‘AMPA de l’Institut la Romànica, l’AFA de l’Escola Marta Mata i l’AMPA de l’Escola del Bosc van lliurar els certificats de participació a les persones voluntàries dels seus projectes.

Tot seguit es va realitzar una dinàmica en la qual cada persona assistent havia d’escriure en una paraula què significava per ella fer voluntariat. Un cop escrita, cada persona havia de presentar-se i explicar per què havia escollit aquella paraula. Per finalitzar la dinàmica totes les persones van penjar a la paret la seva cartolina, formant un mural de paraules.

Seguidament es va inaugurar el photocall del Punt de Voluntariat, on tothom qui va voler es va poder fer fotografies divertides. Per concloure l’acte es va lliurar un obsequi a les persones assistents i es va gaudir d’un pica-pica nadalenc.

Des del Punt de Voluntariat de Barberà del Vallès volem agrair, una vegada més, a totes les persones voluntàries i a les entitats la vostra dedicació compromesa, altruista i solidària!

 

Publicat a Destacats Etiquetat amb: