Curs sobre coneixements de la societat catalana per a població nouvinguda

L’Ajuntament de Barberà del Vallès organitza la segona edició del Curs de coneixements de la societat catalana, mòdul C, de la Llei d’Acollida de les persones immigrades i les retornades a Catalunya, d’aquesta manera contribueix a fer efectius els principis d’igualtat i de cohesió social.

  • Curs Coneixements de la societat catalana, mòdul C es durà a terme els dies 11, 12, 13 i 14 de desembre de 2017 de 10 a 13 hores, a excepció dels dies 12 que serà de 8 a 13 hores i el dia 14 que serà de 10 a 14 hores. El curs es durà a terme a la Torre d’en Gorgs, aula 2 i serà impartit per AMIC, Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya.

Aquest curs ofereix a les persones assistents les habilitats pertinents per tal de desenvolupar-se amb autonomia a la societat que els acull.

Aquesta formació està subvencionada per la Generalitat de Catalunya, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Unió Europea, Fons social europeu.

Per inscripcions cal dirigir un correu electrònic a civisme@bdv.cat o al telèfon de l’Ajuntament 937297171, extensió 314 o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Publicat a Destacats Etiquetat amb: