CURS ” LA GESTIÓ DE LA CONVIVÈNCIA A LES COMUNITATS DE VEÏNS I VEÏNES”.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza novament el curs “La gestió de la convivència a les comunitats de veïns i veïnes”, dirigit a presidents/es d’escala, secretaris/es, i a qualsevol veí /na que estigui interessat en conèixer el funcionament d’una comunitat de propietaris/es.

Aquest curs té l’objectiu de proporcionar als/les assistents, informació sobre la normativa que regula les relacions de veïnatge incidint sobre els aspectes pràctics dins de l’organització de la comunitat ( càrrecs, quotes, reunions, acords de la junta , llibres d’actes, etc. ) i alhora donar a conèixer la mediació ciutadana com una eina eficaç per resoldre conflictes relacionats amb la convivència dins de les comunitats.

El curs es gratuït i es farà el proper dimecres, 19 de maig de 2010 de 17:30 a 20:30 hores a la Torre d’en Gorgs, c/ Tore d’en Gorgs, 40.

Per participar , cal inscriure’s com a màxim fins el dia 17 de maig al telèfon 93 729 71 71 extensió 317, o per correu electrònic a civisme@bdv.cat

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.