CONFERÈNCIA: Agustí Centelles i el naixement de la fotografia moderna

Des de l’Associació d’Història de Barberà ens complau conviadar-vos a la primera de les activitats organitzades per aquest any 2013.

Com en els darrers anys i coincidint amb els actes commemoratius de l’Holocaust, hem organitzat, juntament la Biblioteca Esteve Paluzie i l’Ajuntament de Barberà del Vallès, una conferència que esperem que sigui del vostre interès i que poguem comptar amb la vostra presència.

Lloc: Sala Salvador Allende de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès
Data: dijous 24 de gener de 2013
Hora: 19 hores

Conferència: Agustí Centelles i el naixement de la fotografia moderna, a càrrec de Teresa Ferré i Ricard Martínez. Activitat organitzada per l’Associació d’Història de Barberà.

La imatge del món que l’espectador rep avui dia a través dels mitjans de comunicació té el seu naixement en la modernització de la fotografia durant el període d’entreguerres. La xerrada que es proposen Teresa Ferré i Ricard Martínez dóna una visió de com fotògrafs del renom d’Agustí Centelles han influït en la manera com percebem l’actualitat periodística.

Teresa Ferré Panisello: Periodista i professora associada a la Universitat Rovira i Virgili Doctoranda d’Història Contemporània. El seu tema de recerca és la fotografia durant la Guerra Civil Espanyola i l’Exili, especialment, la figura d’Agustí Centelles.

Ricard Martínez: Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Fotògraf, investigador i membre d’Arqueologia del Punt de Vista. Ha dirigit diversos projectes fotogràfics. La gran majoria, instal·lacions a l’espai públic, però també exposicions, projectes museogràfics o seminaris. Tots els treballs han tractat gairebé sempre sobre l’arxiu i l’ús dels seus continguts.

Tots dos han col·laborat recentment a la mostra Agustí Centelles. Una crònica fotogràfica. Anys 30.

Us hi esperem!

Associació d’Història de Barberà del Vallès

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.