Colònies i Casal de Setmana Santa!!

Entrada compartida per CENTRE D’ESPLAI L’ESQUIROL

BONES A TOT/ES ESQUIROOLS!!!

Colònies de cap de Setmana

Van anar geniaaal!!! Us expliquem!

Vàrem descobrir una màquina del temps a la qual vam anar al passat. Concretament a l’any 1986. Allà hi havien 4 dones que volien crear l’esplai l’Esquirol. Que va passar? Que es van trobar un mecànic de cotxes. Per dinar vam tornar al 2015 donat que a 1986 no estava preparat els àpats que havien de menjar, evidentment. Quan vam tornar al present, tot havia canviat i el pitjor era que els monitors eren executius i que l’esplai no existia! El mecànic els va convencer per a fundar “L’Esquirol Motors”, una empresa de cotxes! Quin enrenou! Haviem de tornar al passat per tornar a possar les coses com estaven però… la màquina s’havia espatllat!! Els nostres esforços es van concentrar en arreglar aquesta màquina. Per això vam haver de convèncer els executius de “l’Esquirol motors” que eren monitors en realitat! Així doncs, amb l’ajuda dels executius vam arreglar el passat i fer que aquestes dones fessin la reunió per crear l’esplai. Així va ser!


Tot seguit, us deixem unes quantes fotos (les altres fotos les pujarem a la web durant aquests dies):

Esplai Normal
Recordeu que aquest dissabte 28 hi ha esplai normal!! és a dir de 16:30 fins a 18:30.Ara no tenim davant ni carnestoltes, ni colònies ni res de res!
Casal de Setmana Santa
Aquest dissabte dia 28 de Febrer obrirem les inscripcions al Casal de Setmana Santa. Les inscripcions es podran fer cada dissabte fins el 28 de Març. Sempre a partir de les 18:30. Els dies que hi haurà casal seràn de Dilluns 30 de Març a Dijous 2 d’Abril, l’horari serà de 9:00 a 13:30 amb servei d’acollida que anirà de 8 a 9. El preu del casal serà de 45€ els 4 dies, 5€ més si hi s’utilitza el servei d’acollida. Per a fer la inscripció si sou nens o nenes que ja esteu a l’esplai només haureu de formalitzar la inscripció venint qualsevol dissabte a les 18:30 sense portar cap documentació, només l’import. Ara bé, si no sou participant del centre haureu de portar a més:
  • Foto
  • Fotocòpia del CatSalut (tarjeta blava del metge)
  • Fotocòpia del carnet de vacunes
  • La fitxa d’inscripció/mèdica la trobareu al següent enllaç Documents del Centre
  • Fotocòpia del DNI si ten té
  • Fotocòpia del DNI del pare/mare

Pares i Mares del centre, per cada amic que porteu al casal tindreu un 10% de descompte acumulable en la inscripció del casal. Notar que el màxim a descomptar serà l’import a pagar. S’enten que si s’apunten 15 amics no es farà un descompte del 150%! Com a màxim descompte pagareu 0€.


Convocatòria Carnestoltes i comissió de pares i mares

Pares i mares que us vau disfressar, o tenieu l’intenció i no vau poder fer-ho finalment, a més de la comissió de pares i mares, esteu convidats a venir a l’esplai a les 17:45 per tal de valorar la rua, constituir la comissió de pares i mares i veure quines accions es poden fer de cara al centre en el que queda de curs. Si a més algun pare o mare es vol afegir a la comissió de pares i mares escriviu-nos a: ce.lesquirol@gmail.com.


Colònies d’estiu
El proper  7 de Març farem la reunió de colònies d’estiu 2015! A la web podreu trobar informació dels dies, on anem, quan seran, etc. Seguiu el següent enllaç: Colònies d’estiu
Barbera La Mola!!!

La vuitena edició de Barberà-la Mola es farà el 16 de maig! Aviseu a tots els vostres amics o familiars que estiguin interessats en participar-hi. Us adavantem que les inscripcions començaran el dia 16 de Març.


Això és tot! Per qualsevol dubte o aclaració no dubteu en escriure’ns a ce.lesquirol@gmail.com

Publicat a Notícies