Colònies d’estiu, Casal de setmana Santa, Sant jordi…

Entrada compartida per CENTRE D’ESPLAI L’ESQUIROL

Bonees a tots i a totes esquirools!!! portem de nou les noves notícies setmanals. Comencem :

-Colònies d’estiu
L’anterior dissabte vam tindre la reunió de colònies d’estiu, que pels que no vau poder assistir us informem que el cost d’aquestes colònies és de 240€ en total i que ja podeu realitzar el primer pagament o inscripció dels vostres fills aquest mateix dissabte 14 a les 18:30 !! Recordeu que el preu de inscripció és de 70€, ja us informarem quan s’han de realitzar els altres dos pagaments. 

A més, la casa de colònies on passarem els 7 dies, del 22 fins al 29 de juny, serà a La Sala ,que es troba a la Vall de Lillet. Aquestes colònies estan orientades per nens/es i nois/es d’entre 5-18 anys i ,a més podeu portar al vostre amic, que us ajudarà a descomptar el 10% del preu de les colònies. I això no es tot, us podeu estalviar 100€!! si veneu tota la loteria del pernil, que us donarem a l’esplai. I també es recomanable que demaneu beques per a estalviar-vos encara més.
El límit que us podeu estalviar es del 100%, és a dir, us pot sortir les colònies gratis. I si aconseguiu més diners del que costa les colònies, els diners que han sobrepassat el 100% aniran i s’invertiran a l’esplai.
Si voleu més informació cliqueu aquest enllaç: http://celesquirol.es/colonies/


-Casal de Setmana Santa
Seguim amb les inscripcions del Casal de Setmana Santa, us podreu inscriure fins al 28 de Març. Sempre a partir de les 18:30. Els dies que hi haurà casal seran dilluns 30 de març a dijous 2 d’abril, l’horari serà de 9:30 a 13:30 amb servei d’acollida que aburà de 8 a 9. El preu del casal serà de 45€ els 4 dies, 5€ més si hi s’utilitza el servei d’acollida. Per a fer la inscripció si sou nenes o nens que ja esteu a l’esplai només haureu de formalitzar la inscripció venint qualsevol dissabte a les 18:30 sense portar cap documentació, només l’import. Ara bé, si no sou participants del centre haureu de portar a més:
· Foto· Fotocòpia del CatSalut(tarjeta blava del metge)· Fotocòpia del carnet de vacunes· Fitxa d’inscripció mèdica que trobaré al següent enllaç
  Documents del Centre
· Fotocòpia del DNI si en té· Fotocòpia del DNI del pare/mare

Pares i Mares del centre, per a cada amic que porteu al casal tindreu un 10% de descompte acumulable en la inscripció del casal. Notar que el màxim a descomptar serà l’import a pagar. S’entén que si s’apunten 15 amics no es farà un descompte del 150%! Com a màxim descompte pagareu 0€.

-Sant Jordi
I com cada any, l’esplai celebra el Sant jordi!!!. Estarem a la plaça de l’Ajuntament venent llibres el dia 23 d’abril quasi tot el dia. Us agraïm que si teniu llibres que no sabeu que fer amb ells podeu portar-los a l’esplai, graaácies!!! Ja us anirem informant…

-Barberà – La Mola
La vuitena edició de Barberà la Mola es farà el 16 de maig! Aviseu a tots els vostres amics o familiars que estiguin interessats en participar-hi. Us adavantem que les inscripcions començaran el dia 16 de Març.

Si hi ha cap dubte ens ho podeu comentar al correu electrònic: ce.lesquirol@gmail.com.

Publicat a Notícies