CARLES CARBONELL [U. PATINATGE] i GREGORI CHICA [C.BAHAI] representant les entitats barberenques al Grup de Millora del Portal, a la Diputació de Barcelona

Aquest mes de juliol, el Centre per a la Participació Ciutadana de la Diputació de Barcelona, ha organitzat dos grups de millora d’aquesta eina tecnològica: un amb les entitats usuàries i un altre amb tècnics i tècniques municipals, encarregats del projecte, tot això amb l’objectiu de recollir totes les aportacions que permetin millorar el Portal d’Entitats.

El grup de millora d’entitats es va reunir el passat 4 de juliol de 2007 de 19 a 21 hores al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona, i per part de les entitats barberenques hi van participar, Gregori Chica de la Comunitat Baha’i i Carles Carbonell de la Unió de Patinatge Barberà, i van entregar, als responsables de la Diputació de Barcelona, una llista amb propostes de millora que es van recollir d’entre les entitats que treballen amb l’eina del Portal d’Entitats, per fer la seva pàgina web.

TANQUEM PER VACANCES

Recordem a totes les entitats participants al Portal que, que durant els mesos de juliol i agost no hi haurà les sessions de reforç que venia fent la Regidoria de Participació Ciutadana i que, un cop passada la IV Mostra d’Entitats de Barberà del Vallès (22 i 23 de setembre de 2007), es reprendrà l’activitat formativa del Portal.

Tot i així, pels dubtes que puguin sorgir durant l’estiu, ens els podeu adreçar a la Regidoria de de Participació Ciutadana, telèfon 937297171, ext. 316 per correu electrònic a participacio@bdv.cat

BONES VACANCES A TOTHOM!

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.