Can Pidelaserra (24/05/2015)

Entrada compartida per ASSOCIACIÓ ESPAI FAMILIAR LA LLUNA BARBERÀ DEL VALLÈS

Ja feia dies que els més petits demanaven anar a veure animalons. Així que vam decidir anar a una granja.
Per tal de poder aprofitar el dia, vam mirar una on poguéssim quedar-nos a dinar. Així que vam preparar les carmanyoles, ens vam posar cremeta del sol i una gorra i cap a Can Pidelaserra que vam anar.
Només arribar, els petits els va cridar molt l’atenció els cavalls que hi havia, el so que s’escoltava de lluny de la vaca Maca i l’espai de joc totalment accessible per a ells!!
Quan va arribar l’hora de poder anar a veure als animalons, la visita no va ser ben bé com esperàvem. Vam veure animals, i tant!! Però a algun d’ells els hi van fer fer “actuacions” que més d’un petit no va entendre i a algun dels grans no va agradar. Deixant de banda aquesta anècdota, vam poder gaudir tot donant menjar a les cabretes o acaronant als conillets.

Tot s’ha de dir, vam gaudir més amb aquells animalons que els hi van deixar una mica de llibertat per córrer i saltar. Al cap i a la fi, d’això en tracta, de poder gaudir d’ells tal com son. Si volen menjar, els hi podem donar, si volen saltar (com les cabretes) les podem contemplar i si volen dormir com la porqueta… Doncs l’haurien d’haver deixat dormir, oi?

Després, els petits que van voler van poder donar un tomb en poni. Però qui no va veure clar això de pujar sobre un animal que, per a ells és tant gran, es va quedar al sorral fent castells.

Un cop vam omplir les panxes, vam poder jugar i menjar móres dels arbres que ens donaven ombra…mm mm….i quan va ser l’hora de donar de berenar als animalons un dels petits, que no es va quedar clapat, va gaudir d’aquesta activitat tranquil·la i reconfortant i el granger li va agrair donant-li un parell d’ous per fer una truita a la nit.
Tot plegat, un bon dia per passar en família!
Podeu veure més fotos aquí.
Publicat a Notícies