Campanya “SUMA’T AL CIVISME”

Tinença responsable d’animals

Gràcies per fer de Barberà una ciutat neta.

Barberà és la nostra ciutat, es tracta d’aconseguir entre tots i totes, que la nostra ciutat estigui més neta. Les defecacions i els orins dels gossos no només representen un problema estètic, representen principalment un problema d’higiene públic i degraden el mobiliari urbà. Fomentar el comportament cívic ha de ser un compromís de tothom.

Les persones propietàries o poseïdores d’animals han d’evitar:

– Les deposicions i les miccions d’animals en els parcs infantils o jardins d’ús infantil. A la resta de la via pública, les persones propietàries o posseïdores han de recollir les deposicions dels animals immediatament i col·locar-les de manera higiènicament acceptable dins les bosses adients en els contenidors o els llocs destinats a aquest efecte.
– Els orins dels animals en les façanes dels edificis i en el mobiliari urbà. Les persones propietàries han de procedir immediatament a la neteja dels elements afectats.
– Rentar animals a la via i/o espais públics, així com fer-los beure aigua amorrats a la boca de les fonts públiques.
– L’accés, a excepció dels gossos pigalls, a l’interior de les instal·lacions i edificis públics, especialment a les àrees de jocs infantils i zones de plantació.

Art. 67 de l’Ordenança de Convivència i Civisme

SABIES QUE l’emissora municipal de Ràdio Barberà retransmet els dijous a les 19:00 hores el programa de ràdio ‘peluts’ on s’ofereix informació sobre les mascotes, adopcions i sobre la salut dels nostres animals.

AQUEST TEMA ENS AFECTA A TOTHOM, PENSA-HI!

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.