BONA PARTICIPACIÓ AL CURS DE GESTIÓ DE PROJECTES PER A ENTITATS

En total van participar 25 representats de diverses associacions els quals van poder conèixer com dissenyar, realitzar i avaluar els seus projectes.

El Programa de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès va dur a terme els passats 28 i 29 de novembre dues sessions del curs de Gestió de projectes destinat a les entitats sense finalitat de lucre de la nostra ciutat.

L’objectiu del curs, desenvolupat per l’organització AVALON, va tenir per objectiu facilitar les eines per aprendre a dissenyar, realitzar i avaluar qualsevol projecte que les entitats vulguin realitzar a nivell inicial.

En total, van assistir-hi 25 representats d’entitats de diferents sectors, associacions esportives, educatives, culturals, religioses, gent gran, lleure, benestar social i salut.

El curs, que es va realitzar a demanda de les entitats barberenques, es va dur a terme una presentació a càrrec del cap de l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Lluís Carol, que va explicar als presents el funcionament de les bases de concessió d’ajuts econòmics als que poden optar les entitats barberenques sigui quina sigui la seva activitat.

Cal destacar que aquest curs es troba inclòs en les diferents activitats del Catàleg de Formació per a entitats de Barberà del 2012 que es desenvolupa des del Programa de Participació Ciutadana del consistori barberenc per tal de potenciar i enfortir el treball associació del municipi.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.