BARBERÀ DEL VALLÈS PARTICIPA EN EL PROGRAMA DE VOLUNTARIAT CROMA

Les escoles Can Serra i Martí i Pol es veuran beneficiades de tallers per a infants amb necessitats d’acompanyament educatiu.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès i la Fundació Autònoma Solidària (FAS) de la Universitat Autònoma de Barcelona han iniciat una col·laboració per tal de portar a terme tallers del programa CROMA a dues escoles del municipi, inicialment. La FAS, a través del voluntariat universitari, durà a terme aquests tallers per a infants que necessiten d’un acompanyament per assolir els seus objectius escolars.

El programa CROMA centra la seva intervenció en el final de l’etapa de l’educació primària amb la finalitat d’afavorir la continuïtat i la transició entre etapes educatives; element clau per a afavorir la continuïtat dels estudis obligatoris amb majors garanties d’èxit.

Actualment el programa CROMA es desenvolupa també a altres municipis del Vallès Occidental, tots aquests propers a la universitat com a resposta i compromís amb el seu entorn.

En el marc de l’Ajuntament, el programa CROMA  s’impulsa des del Pla Educatiu d’Entorn de Barberà 2013-2014 i el Programa de Voluntariat 2014, fruït de les polítiques transversals entre les Regidories d’Educació, Benestar Social i Ciutadania i Civisme.

 Les escoles de Barberà que, inicialment,  es veuran beneficiades seran Can Serra i Martí i Pol i es faran dos tallers a cadascuna d’elles.

Fotografia de: www.uab.cat/fas

Publicat a Notícies