BARBERÀ COMENÇA EL PRIMER CURS D’INICIACIÓ AL VOLUNTARIAT

El curs, a càrrec de l’entitat Creu Roja, ha tingut una molt bona acollida. Un total de 30 persones aprendran durant cinc sessions com funciona el món del voluntariat, què comporta dedicar-se a tasques socials, comunitàries… i quins àmbits
existeixen d’acció voluntària

El passat dimarts, 6 de maig, el Programa Municipal de Drets de la Ciutadania, Convivència i Civisme de l’Ajuntament de Barberà del Vallès va donar el tret de sortida al primer Curs d’Iniciació al Voluntariat que s’organitza a la ciutat que ha tingut una molt bona acollida. Són un total de 30 persones, màxim de places ofertades, de ciutadans i ciutadanes no associades, així com representants d’entitats del municipi, les que coneixeran els conceptes bàsics del món del voluntariat.

Les sessions, que es realitzaran durant tot aquest mes de maig en horari de 18 a 20.30h, aniran a càrrec de la formadora de Creu Roja, i consta de tres mòduls: el primer sobre Què és el Voluntariat?, el segon sobre La persona voluntària i el tercer sobre L’organització del Voluntariat.

El mètode pedagògic combinarà aquests continguts del curs amb experiències desenvolupades en aquest sector.

El Programa Municipal de Drets de la Ciutadania, Convivència i Civisme de l’Ajuntament de Barberà del Vallès ha manifestat la seva satisfacció arran de l’èxit de participació, omplint totes les places ofertades.

Aquesta proposta formativa es troba emmarcada dins del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, i compta, amb el suport de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.

Publicat a Notícies