Barberà celebra els “30 anys de democràcia de proximitat” amb una conferència

La xerrada es realitzarà aquest divendres, 17 d’abril, i anirà a càrrec del Catedràtic de Ciències Política a la UAB, Joan Subirats

Aquesta setmana es commemora al nostre país els 30 anys d’Ajuntaments Democràtics. Barberà ho vol celebrar amb un acte organitzat pel consistori previst per divendres, 17 d’abril, a les 19.30 h al Teatre Municipal Cooperativa, amb una conferència a càrrec del Dr. en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i Catedràtic de Ciència Política a la Universitat Autònoma de Barcelona, Joan Subirats, el qual acompanyat per l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, explicarà i recordarà la trajectòria i el treball realitzat per multitud de ciutadans i ciutadanes que des d’ença han dedicat la seva vida personal i laboral per crear una societat més justa i democràtica.

En aquest sentit, també cal dir que la Junta de Portaveus del consistori de Barberà del Vallès va aprovar una moció referent a l’aniversari dels 30 anys d’ajuntaments democràtics, en la qual es destaca el paper important d’aquelles persones que “van assumir les responsabilitat de la gestió municipal al 1979”, i els d’aquells que “ho han anat fent al llarg d’aquests 30 anys, des de la vocació de servei públic i l’entrega per complir cada any amb les noves necessitats de la ciutadania, tinguéssim o no les competències”.

A més la declaració apunta que “el 30è aniversari de la democràcia local és potser una bona oportunitat per reconèixer especialment la tasca desenvolupada per aquells que van constituir els primers consistoris. Aquells que, en un moment històric tan complicat com el que s’obria, van construir de zero el que han estat les bases per a tota la feina posterior”.

La moció consta d’una sèrie de voluntats que el consistori vol realitzar en commemoració d’aquest aniversari com la participació en la celebració organitzada per la Federació de Municipis Catalans i l’Associació Catalana de Municipis, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.